Aan- en afmelden GNMI-Netwerk en de groepen

Aanmelden voor netwerkgroep

Het GNMI-Netwerk is voor alle gemeenten die lid zijn van het GNMI of zijn aangesloten als deelnemer. Ook gemeenten die op proefbasis kunnen gebruik maken van het GNMI-Netwerk. Daarnaast zijn andere overheidsorganisaties welkom, zoals het Ministerie van IenW en provincies. Ook kennisinstellingen en belangenorganisaties zonder commerciële achterban kunnen toegang aanvragen. Vervolgens kan per groep door de gemeenten bepaald worden welke organistaties toegang hebben tot de groep.

Gemeenten aangesloten als lid hebben toegang tot alle groepen inclusief het Algemeen Bestuur en indien relevant het Dagelijks Bestuur. Is je gemeente aangesloten via het Basispakket, dan geeft dat toegang tot alle ambtelijke groepen. Het is ook mogelijk om aan te sluiten via het Startpakket. Je kunt dan met de collega's van je gemeente deelnemen aan twee groepen naar keuze. Je kunt altijd eerst vrijblijvend op proef meedraaien.

Heb je al toegang tot een groep op het GNMI-Netwerk, maar wil je je ook toegang tot een andere groep? 

Toegang groep aanvragen

 

 

Heb je nog geen toegang tot het GNMI-Netwerk?

Aanmelden GNMI-Netwerk

 

 

Het GNMI is een vereniging van en voor gemeenten en is afhankelijk van de jaarlijkse bijdragen van de gemeenten. Doe mee met het GNMI en het landelijke netwerk op de manier die bij je past. We bieden verschillende varianten aan:

  • Pluspakket: je gemeente wordt lid van het GNMI. Je verkeerswethouder beslist mee over de strategie, werkplan en financiële kaders van het GNMI. Je wethouder kan zich kandidaat stellen voor het Dagelijks Bestuur en wanneer vacant het voorzitterschap. Verder gelijk aan het Basispakket.

  • Basispakket: sluit aan bij alle ambtelijke groepen van het GNMI en voer het gesprek met de Rijksoverheid en andere landelijke partijen, wissel kennis uit en adviseer de VNG en CROW.

  • Startpakket: zelfde als bovenstaande, maar dan maximaal twee groepen van het GNMI-Netwerk (bijvoorbeeld Verkeersveiligheid en IVO).

Elke groep is aangesloten bij het Platform voor Wetenschap en Gemeenten en je hebt toegang tot het juridisch loket voor het onderwerp van je groep. Hieronder vind je het overzicht van de jaarlijkse bijdrage aan het GNMI en een overzicht in PDF.

Bel of mail ons als je vragen hebt, we leggen het graag aan je uit.

Afmelden voor netwerkgroep

Ben je aangesloten bij één of meer groepen van het GNMI-Netwerk en wil je je hiervoor afmelden? Dat kan per groep of in één keer via het afmeldformulier op onze website. Je kunt je later altijd weer aanmelden. Mocht je worden opgevolgd door een collega, meld dan bij voorkeur meteen je collega aan via het aanmeldformulier (of stuur deze link https://gnmi.nl/aanmelden-gnmi-netwerk/ naar haar of hem door). Je helpt ons hier enorm mee! Voor het opzeggen van de gehele aansluiting van de gemeente neem contact met ons op.