Nieuwsbericht

Discussiemiddag "De Verkeerskundige van de Toekomst"

Profielfoto van Arthur ter Weeme
12 april 2024 | 1 minuut lezen

Het Gemeentelijk Netwerk voor Mobiliteit en Infrastructuur (GNMI) is door de Vereniging Infra Ontwerp (VIO) gevraagd om onder verkeerskundigen van gemeenten de aandacht te vestigen op een interessante bijeenkomst georganiseerd door CROW, KIVI en het Nationaal Verkeerskunde Congres (NVC), genaamd "De Verkeerskundige van de Toekomst". Deze bijeenkomst vindt plaats op woensdag 29 mei 2024 van 13:30 tot 17:30 uur bij Hoogeschool Windesheim in Zwolle.

Deze middag biedt een mooie kans om samen met vakgenoten uit diverse disciplines te discussiëren over de toekomst van het vakgebied en de rol die verkeerskundigen daarin kunnen spelen. Het programma van de middag omvat meerdere werksessies waarin deelnemers zullen brainstormen over wat er nodig is om het vakgebied dynamisch en aantrekkelijk te houden. Ook is er ruimte voor het maken van nieuwe connecties en het versterken van bestaande netwerken.

Voor meer informatie en om je aan te melden, bezoek deze link.

Profielfoto van Arthur ter Weeme
2 maanden geleden
Profielfoto van Arthur ter Weeme
2 maanden geleden

Otto Schepens (VIO-vertegenwoordiger en bestuurslid van de afdeling verkeer en vervoer van KIVI en daarnaast werkzaam bij Witteveen+Bos):

Mocht er interesse zijn vanuit de leden [lees: adviseurs, coördinatoren of leidinggevenden mobiliteit bij gemeenten, red.] om aanwezig te zijn bij de bijeenkomst op 29 mei, dan zouden we het ook leuk vinden wanneer iemand namens de gemeenten een (korte) pitch kan houden om de urgentie van het thema voor de gemeenten te schetsen.

Voor interesse en vragen neem direct contact op met Otto:
Otto.schepers@witteveenbos.com
+31 (0)6 12 45 06 36