Nieuwsbericht

Werkbezoek mobiliteitsbeleid gemeente Leiden

Profielfoto van Arthur ter Weeme
29 januari 2024 | 1 minuut lezen

Op 9 februari gaan we met het GNMI IVO op bezoek bij de gemeente Leiden. Ook beleidsadviseurs van gemeenten, andere overheden en kennisinstellingen die niet zijn aangesloten bij het IVO zijn welkom, dus kom ook! Het werkbezoek duurt van 10:30 tot ca 15:00 (als je eerder weg moet dan kan dat altijd).

Eric Jellema neemt ons mee in het mobiliteitsbeleid van de gemeente Leiden. Aan bod komen onder meer autoluwe binnenstad, zero emissie, fietsparkeren en deelmobiliteit. Daarna leren we hoe het beleidsonderwerp mobiliteit is ingebed in de gemeentelijke organisatie. Er is volop ruimte voor vragen en discussie. Na de lunch gaan we naar buiten en bekijken we de ontwikkelingen en projecten op straat, waaronder de herinrichting van het stationsgebied, bussen uit de Breestraat en de metingen van voertuigbeweringen met ANPR's (ovb).

Meld je aan in verband met de zaalgrootte en de lunch. IVO-leden kunnen dit doen met de knop onderaan het agenda-item in de groep IVO. Ook niet-IVO-leden en andere collega's zijn welkom. Zij kunnen zich aanmelden via dit formulier.

 

Agenda