Nieuwsbericht

Werkbezoek Haarlemmermeer: verkeersstructuurplan en projecten woningbouw en mobiliteit

Profielfoto van Arthur ter Weeme
27 mei 2024 | 1 minuut lezen

Op vrijdag 14 juni gaan we met het GNMI IVO weer op werkbezoek. We zijn deze keer te gast bij de gemeente Haarlemmermeer. Inloop is vanaf 10:00, start om 10:30 en einde om 14:30. De vergaderlocatie ligt op 10 minuten lopen vanaf station Hoofddorp. Ook als je geen toegang hebt tot het IVO en werkt bij een overheid of kennisinstelling ben je welkom.

Mobiliteitsbeleid en projecten

Collega's van de gemeente Haarlemmermeer nemen ons mee in het gemeentelijk mobiliteitsbeleid (oa Verkeersstructuurplan, knip in hoofdroute, autoluw en samenwerking tussen gemeente, vervoerregio en provincie). Vervolgens krijgen we een presentatie over lopende projecten voor woningbouw en mobiliteit (met bijdrage van Goudappel). Ook staan we even stil bij hoe het mobiliteitsbeleid is ingebed in de gemeentelijke organisatie. Na de lunch gaan we kijken bij het project Spoorzone.

Kom ook en meld je aan

In verband met de vergaderruimte en lunch, laat je ons weten of je er bij bent? IVO-leden kunnen dat doen door het vergaderverzoek te accepteren of met de aanmeldknop op het agenda-item in de groep. Heb je geen toegang tot het IVO? Je kunt je dan via dit formulier aanmelden (selecteer IVO).